Εξαντλήθηκε
MIGHTY VaporizerΟ MIGHTY vaporizer, κατασκευάζεται στη Γερμανία από την Storz & Bickel, τους δημιουργούς του Volcano vaporizer, και είναι κατασκευασμένος από κορυφαία υλικά για πρώτης τάξεως αντοχή και λειτουργικότητα.
Αξιοποιώντας ένα συνδυασμό θερμότητας μετάδοσης και συναγωγής, ο MIGHTY θερμαίνεται σε δευτερόλεπτα για να προσφέρει πυκνό, ορατό ατμό είτε ατμοποιείτε μείγματα αρωματοθεραπεία, έλαια ή κεριά. Μέσα στον MIGHTY θα βρείτε μια έξυπνη μονάδα ψύξης που μπορεί να αποσυναρμολογηθεί για εύκολο καθαρισμό. Χάρη στην διπλή μπαταρία λιθίου η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του MIGHTY είναι 1,5 έως 2 ώρες και για να μειώσει την άσκοπη χρήση της μπαταρίας έχει επίσης μια έξυπνη λειτουργία αυτόματης διακοπής.
Η ποιότητα του ατμού του MIGHTYείναι παρόμοια με του Volcano: πυκνός, αρωματικός και καθαρός. Σε αντίθεση με άλλους φορητούς vaporizers ο MIGHTY διαθέτει ένα σύστημα αποτελεσματικής παραγωγής ατμού που προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Η τιμή για αυτή τη μοναδική συσκευή μπορεί να είναι υψηλή, αλλά μπορεί επίσης να είναιο μοναδικός vaporizer που θα χρειαστείτε ποτέ!


Διπλή Μπαταρία Λιθίου


Ο MIGHTY διαθέτει Διπλή Μπαταρία Λιθίου που διαρκεί για ώρες συνεχούς χρήσης. Η διπλή μπαταρία επιτρέπει μια μακρά διάρκεια ζωής και μια μεγάλη ακτίνα δράσης. Ο MIGHTY μπορεί να λειτουργήσει μέσω του τροφοδοτικού με εντελώς αποφορτισμένες μπαταρίες

Βοήθημα Γεμίσματος


Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Βοήθημα Γεμίσματος για να γεμίσετε γρήγορα και καθαρά τον Θάλαμο Γεμίσματος, ο οποίος είναι ενσωματωμένος στον vaporizer. Στη θέση της Μονάδας Ψύξης, το Βοήθημα Γεμίσματος τοποθετείται επάνω στον Θάλαμο Γεμίσματος. Η Μονάδα Ψύξης εξασφαλίζει ότι ο ατμός κρυώνει και εγγυάται βέλτιστο και πλούσιο άρωμα.

Γρήγορη Θέρμανση


Ο MIGHTY vaporizer διαθέτει μεγάλο θάλαμο θέρμανσης και εναλλάκτη θερμότητα υψηλής απόδοσης ώστε να παρέχει ορατό ατμό από την πρώτη κιόλας χρήση. Η μονάδα επίσης διαθέτει μια οθόνη LED για να δώσει στους χρήστες τον ακριβή έλεγχο ττης θερμοκρασίας ατμού. Ο MIGHTY μπορεί να φτάσει στην καθορισμένη θερμοκρασία, σε περίπου 60 δευτερόλεπτα.
MIGHTY Vaporizer
MIGHTY VaporizerΧαρακτηριστικά :

Ζεστός Αέρας Πλήρους Συναγωγής

1,5 - 2 ώρες Μπαταρία

Ακριβής Έλεγχος Θερμοκρασίας

Διπλή Μπαταρία Λιθίου

Εναλλάκτης Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης

Αυτόματη Απενεργοποίηση 60 δευτερόλεπτα

Προθέρμανση Μεγάλη οθόνη LED

Ειδοποίηση Δόνησης

Αξεσουάρ (Περιλαμβάνονται)


Τροφοδοτικό

Εμποτισμένο Σφουγγάρι

3x Ανταλλακτικές Σίτες

Βουρτσάκι Καθαρισμού

Grinder

Βοήθημα Γεμίσματος

Τσιμούχες

Εγχειρίδιο Οδηγιών
Κατασκευή ιστοσελίδων Ints Κατασκευή ιστοσελίδων Ints