490.00
περιλαμβάνει ΦΠΑ
Kατόπιν παραγγελίας
Volcano Digit vaporizer
Ο ψηφιακός Volcano Digit vaporizer είναι ο καλύτερος vaporizer που κυκλοφορεί για σχεδόν μια δεκαετία. Με εξαιρετικά ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας και ένα σύστημα  ο
Volcano στέλνει ζεστό αέρα μέσα από ένα θάλαμο που περιέχει τα βότανά μας, απελευθερώνοντας έτσι ατμό σε αποσπώμενα μπαλόνια. Τα μπαλόνια έχουν ένα ειδικό σύστημα στη βαλβίδα που τα κάνει εύκολα σε χρήση,
 χωρίς ποτέ να καεί, καθιστώντας το και χωρίς τοξίνες και μέχρι 4 φορές πιο αποτελεσματικό ως προς την καύση.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του Volcano Digit vaporizer σε σύγκριση με το Volcano classic είναι η LED ψηφιακή οθόνη, ο ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας και η λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης. Επιλέγοντας τον Volcano Digit ως τον vaporizer σας να είστε απολύτως βέβαιοι ότι θα έχετε κορυφαία ποιότητα ατμού κάθε φορά.

Χαρακτηριστικά:

  • Μεγάλη οθόνη LED
  • Προηγμένο Σύστημα Ελέγχου Θερμοκρασίας Αέρα
  • Δοχείο Θέρμανσης από Αλουμίνιο Ασφαλές για Τρόφιμα
  • Κεφαλή Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης
  • Ισχυρή Αντλία Διαφράγματος
  • Προηγμένη Γερμανική Τεχνολογία
  • Θερμοκρασία μεταξύ 130° & 230°C
  • Ηλεκτρομηχανικός Σχεδιασμός
  • Λειτουργία Αυτόματης Απενεργοποίησης

Σχεδιασμός

Το βασικό χαρακτηριστικό της λειτουργίας των Volcano Classic και Digit vaporizer είναι το μπαλόνι βαλβίδας στο οποίο αντλείται ο ατμός που παράγεται. Μόλις φορτωθεί το μπαλόνι βαλβίδας μπορεί να αποκολληθεί πλήρως και να διαχωριστεί από τον vaporizer, ώστε το περιεχόμενο υλικό να μπορεί να καταναλωθεί εύκολα και ακίνδυνα.

 

Η βάση του Volcano Digit αποτελείται από ένα κομψό, σαγρέ μεταλλικό πυρήνα και όλα τα συμπεριλαμβανόμενα αντικείμενα είναι κατασκευασμένα από υλικά που είναι ασφαλή για τρόφιμα. Τόσο η υψηλής απόδοσης κεφαλή θέρμανσης και η ισχυρή αντλία διαφράγματος μπορούν να αντέξουν μέχρι τις πιο απαιτητικές δοκιμασίες. Στον Volcano Digit vaporizer περιλαμβάνονται μια ξεχωριστή ασφάλεια θερμοκρασίας, φίλτρο αέρα και σιγαστήρας καθώς και ένα ειδικά σχεδιασμένο αλουμινένιο δοχείο θέρμανσης, που φέρνει τον αέρα τόσο καθαρό και αξιόπιστο στην επιθυμητή θερμοκρασία.

 

Απόδοση

Το Volcano Digit έχει μια μεγάλη, πλήρως εξατομικευμένη LED οθόνη θερμοκρασίας, η οποία ενημερώνει αμέσως και ακριβώς την κατάσταση της διαδικασίας θέρμανσης, αναφέροντας την επιθυμητή και την πραγματική θερμοκρασία λειτουργίας. Η θερμοκρασία στο Volcano Digit κυμαίνεται μεταξύ 130 και 230 °C, έχει ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας και εσωτερικό σύστημα καθαρισμού του αέρα, καθιστώντας τον την νούμερο ένα επιλογή για τους λάτρεις της ατμοποίησης.

 

Η ακριβής ηλεκτρονική ρύθμισης της θερμοκρασίας του αέρα και η συνέπεια που παρόμοια της δεν υπάρχει σε άλλους vaporizer, ο Volcano Digit vaporizer θέτει ψηλά τον πήχυ μεταξύ επαγγελματιών ως ο πλέον τεχνολογικά προηγμένος επαγγελματικός vaporizer διαθέσιμος στην αγορά σήμερα.

 

 Volcano Digit vaporizer

 

Κατασκευή ιστοσελίδων Ints Κατασκευή ιστοσελίδων Ints