Εξαντλήθηκε
Kanger Mini Toptank-Red

Ο Kanger Subtank Mini V2 είναι ο νέος ατμοποιητής της Kanger ο οποίος προσφέρει δύο διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας και εξαιρετικές καινοτομίες όσον αφορά την χρήση του. Η εταιρεία σε αυτό το μοντέλο μας δίνει  έναν ατμοποιητή τύπου clearomizer μεγάλης χωρητικότητας με καινούργιας τεχνολογίας αντιστάσεις (ΟCCOrganic Cotton Coil ενώ ταυτόχρονα μας παρέχει την δυνατότητα να τον χρησιμοποιήσουμε και ως επισκευάσιμο ατμοποιητή (RBA Atomizer)στήνοντας τις δικές μας αντιστάσεις. (Το RBA δεν περιλαμβάνετε στη συσκευσία)

Η Subtank Mini V2 διαθέτει νέα κάθετη πηνία και μια απίστευτα βελτιωμένο σύστημα ροής αέρα που οδηγεί σε σημαντικά καλύτερη μετάδοση γεύση σε υψηλότερες τιμές ισχύος. το Subtank Mini V2 μπορεί ακόμη και ως RBA! 

O ατμοποιητής διαθέτει εξωτερικά τοποθετημένο και εύκολο στην χρήση βελτιωμένο σύστημα ροής αέρα. Το υλικό κατασκευής του είναι από 100% stainless Steel και το tube αποθήκευσης του υγρού αναπλήρωσης από γυαλί. Η χωρητικότητα του εντυπωσιάζει καθώς μπορεί να δεχτεί μέχρι και 6ml υγρού αναπλήρωσης.

 Νέα τεχνολογία έτοιμης  αντίστασης Organic Cotton Coil (OCC)

Οι νέες αντιστάσεις που χρησιμοποιεί ο Subtank αποτελούν ενα ένα νέο τεχνολογικό επίτευγμα της Kanger που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα σε ότι μέχρι σήμερα γνωρίζαμε για τις έτοιμες ανταλλακτικές αντιστάσεις ενός clearomizer.Για πρώτη φορά βλέπουμε να χρησιμοποιείται σε μία έτοιμη αντίσταση οργανικό βαμβάκι (Made in Japan) ως χρήση απορροφητικού υλικού σε αντίθεση με το γνωστό φυτίλι ενώ για το στήσιμο του σύρματος έχει χρησιμοποιηθεί σύρμα τύπου Kanthal. Ο συνδυασμός των δύο παραπάνω υλικών αναβαθμίζει την ποιότητα της ανταλλακτικής αντίστασης ενώ ταυτόχρονα παρέχει ασυναγώνιστη γεύση σε κάθε εισπνοή.

Πλούσιος Ατμός,εξαιρετικό χτύπημα χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση της γεύσης.

 New Kanger Airflow System. Απλό και λειτουργικό.

Δεν θα μπορούσε να λείπει από έναν Kanger ατμοποιητή το σύστημα ροής του αέρα. Η Kanger το ενσωματώνει σταθέρα σε όλα της τα τελευταία μοντέλα παρέχοντας ακόμα μία extra επιλογή στην χρήση. Το airflow system του Subtank διαθέτει τρεις μεγάλες οπές αέρα. Ο χρήστης με την περιστροφή της ροδέλας που βρίσκεται στην βάση του ατμοποιητή μπορεί να απελευθερώσει όποια οπή αέρα επιθυμεί επιλέγοντας και ενδιάμεση τοποθέτηση.

 Τα πλεονεκτήματα του KangerSubtank είναι:

 • Πλούσια παραγωγή ατμού με χρήση χαμηλών αντιστάσεων ή Sub Ω αντιστάσεων
 • Νέα τεχνολογία αντίστασης με Organic Cotton  και Kanthal σύρμα(OCC)
 • Ευκολία χρήσης, αναπλήρωσης ,καθαρισμού
 • Υψηλή ποιότητα υλικών (100% stainless steel υλικό και γυάλινο tube)
 • Νέο απλό και λειτουργικο airflow control
Τεχνικά χαρακτηριστικά:
 • Διάμετρος: 22mm
 • Μήκος: 53mm (χωρίς drip tip)
 • Χωρητικότητα Clearomizer Mode: 4.5ml
 • Υλικό: Stainless Steel
 • Υλικό tube: γυαλί
Το Single kit του Kanger Subtank περιλαμβάνει:
 • 1 Χ Kanger Subtank Mini

Σημείωση: Δυνατότητα χρήσης του ατμοποιητή υπάρχει μόνο με Mod συσκευή που μπορεί να υποστηρίξει χρήση εώς και 0,5ohm(αφορά χρήση με την 0,5ohm αντίσταση)

Κατασκευαστής - Προμηθευτής :
Κατασκευή ιστοσελίδων Ints Κατασκευή ιστοσελίδων Ints