Εξαντλήθηκε
Kanger Mini Toptank-Black

Ο ατμοποιητής της Kanger Mini Toptank Atomizer, δίνει δυο διαφορετικές επιλογές λειτουργίας, εξαιρετικά καινοτόμες.

Το επαναστατικό Mini Toptank είναι είναι η εξέλιξη του Subtank! Η μεγάλη διαφοροποίηση του είναι πως η αναπλήρωση του υγρού γίνεται απο πάνω χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουμε όλο τον ατμοποιητή απο την βάση του.

Δίνει την δυνατότητα και την επιλογή στο χρήστη της εναλλαγής μεταξύ κεφαλών, της καινοτόμας αντίστασης με οργανικό βαμβάκι (Organic Cotton Coil - OCC) ή μεταξύ των νεων SSOCC αντιστάσεων και ενός επισκευάσιμου ατμοποιητή.

Το φυτίλι της αντίστασης, όντας από οργανικό βαμβάκι, την καθιστά πιο καθαρή σε γεύση.

Με δύο μόλις κινήσεις, ο Toptank μπορεί να μετατραπεί σε έναν επισκευάσιμο ατμοποιητή υψηλής ποιότητας (RBA Mode,  το οποίο πωλείται έχτρα,δεν περιλαμβάνετε στη συσκευασία), με την αλλαγή του coil kαι την προσαρμογή του deck στη βαση του ατμοποιητή. 

Είναι εξ'ολοκλήρου κατασκευασμένος από 100% ανοξείδωτο ατσάλι και το tube από γυαλί τύπου pyrex. 

Επίσης, ο Kanger Mini Toptank έχει επιλογές σε ανταλλακτικές αντιστάσεις ohm, οι οποίες μετριούνται σε 0.5ohm, 1.2ohm. 1.5ohm, Ni200(nickel). 


Και σε αυτόν τον ατμοποιητή, η Kanger ενσωματώνει το σύστημα ροής αέρα του ατμού αλλά με μία επιπλέον επιλογή: με την περιστροφή του πόλου μπορεί να επιτευχθεί η απελευθέρωση αέρα από οποιαδήποτε οπή καθώς και απελευθέρωση με ενδιάμεση τοποθέτηση.

 

Η συσκευασία του Toptank Mini περιλαμβάνει:
  • 1 X Kanger Toptank Mini

 

Κατασκευαστής - Προμηθευτής :
Κατασκευή ιστοσελίδων Ints Κατασκευή ιστοσελίδων Ints